ANDA BOLEH GUNAKAN BAHAN PROMOSI YANG DISEDIAKAN NI

Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia.  Tiba-tiba dia reply

“Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?”

Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak.

Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial

“Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye”

Dia pula reply

“Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je”

Mak aih, lagi jeng~

Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh :

+ Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa

+ Pilih sendiri nak follow akaun mana satu

+ Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli

Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu.

Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh tinggalkan komen, nanti saya bagi info.

 

 

 

 

Bila kita bagi nombor wasap, prospek minta telegram

Bila kita bagi akaun fb, dia minta akaun instagram

Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B.

Jemmm~


LAMBAKAN 

Bila terlalu banyak apps zaman sekarang, ia membuatkan makin sukar untuk contact.

Orang pakai whatsapp tak pakai telegram, 

Ornag pakai telegram tak pakai whatsapp, 

Orang guna FB, dia guna instagram

Orang guna instagram, dia guna twitter

Tak ada keseragaman.


SISTEM 1 URL

Sekarang dah ada sistem yang mudahkan kerja kita sebagai peniaga.

Dalam ni la semua chat apps

Dalam ni la semua akaun media sosial 

Dalam ni la semua produk

Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri nak contact guna apps apa, nak follow akaun mana & nak beli produk apa.

Serius, sangat mudah kerja.

Siapa nak?

Bila ada link special untuk diri sendiri ni syok sikit sebab orang tak perlu lagi hafal nombor.

Kalau nombor telefon 0134444444 okay la, senang orang nak ingat. 

Tapi kalau nombor telefon kelaut, 0129863769, kan susah orang nak hafal.

Bila ada link special ni, bagi je link tu, orang senang ingat

+ Senang diorang nak contact bila perlu

+ Senang diornag nak cari akaun sosial media kita

+ Senang dia nak beli produk sebab dah siap ada store dalam tu

All in one beb.

Sapa nak?

TAJUK : Dulu Susah, Sekarang Senang

 

Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia.  Tiba-tiba dia reply
“Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?”

Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak.

Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial
“Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye”

Dia pula reply
“Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je”

Mak aih, lagi jeng~


SEKARANG

Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh :

+ Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa

+ Pilih sendiri nak follow akaun mana satu

+ Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli

Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu.

Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh baca info di sini (link anda)

Anything, boleh tanya saya

Nama anda

Ps: Akses lifetime ni harga tinggi tapi berbaloi beb, bayar sekali je~

Info di sini (link anda)

 

 

TAJUK : Masalah Bila Terlalu Moden

 

Kebelakangan ni, terlalu banyak apps muncul. Kalau buka di playstore tu, penuh dengan apps.

Terlalu banyak apps pun muncul masalah, cuba lihat situasi ni.

Bila kita bagi nombor wasap, prospek minta telegram

Bila kita bagi akaun fb, dia minta akaun instagram

Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B.

Jemmm~


LAMBAKAN

Bila terlalu banyak apps zaman sekarang, ia membuatkan makin sukar untuk contact.

Orang pakai whatsapp tak pakai telegram,

Ornag pakai telegram tak pakai whatsapp,

Orang guna FB, dia guna instagram

Orang guna instagram, dia guna twitter

Tak ada keseragaman.


SISTEM 1 URL

Sekarang dah ada sistem yang mudahkan kerja kita sebagai peniaga.

Dalam ni la semua chat apps

Dalam ni la semua akaun media sosial

Dalam ni la semua produk

Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri nak contact guna apps apa, nak follow akaun mana & nak beli produk apa.

Serius, sangat mudah kerja.

Infonya anda boleh lihat di sini (link anda)

See ya, 
Nama anda

Ps: Akses lifetime dibuka hanya untuk 100 orang untuk harga terhad. Jika berminat, kena cepat2 grab (link anda)

 

 

 

TAJUK : Ini Link Special Anda

Hai

Antara nombor phone dengan link, mana satu anda nak guna?

Bila ada link special untuk diri sendiri ni senang sikit sebab orang tak perlu lagi hafal nombor.

Kalau nombor telefon 0134444444 okay la, senang orang nak ingat.

Tapi kalau nombor telefon kelaut, 0129863769, kan susah orang nak hafal.


FUNGSI LINK

Bila ada link special ni, bagi je link tu, orang senang ingat

+ Senang diorang nak contact bila perlu

+ Senang diornag nak cari akaun sosial media kita

+ Senang dia nak beli produk sebab dah siap ada store dalam tu

All in one beb.


LIFETIME

Akses lifetime dah dibuka sekarang untuk tempoh terhad. Kalau anda berminat nak grab, boleh dapat info di sini (link anda)

Bagi saya senang je, sistem ni akan digunakan juga nanti tapi dengan harga bulanan.

Better grab sekarang, terus dapat lifetime dengan sekali bayar je.

Jangan pikir panjang sangat, nanti melepas. Grab di sini (link anda)

Goodluck,

Nama anda